MAKEUP, KURS & FARGEANALYSE

MAKEUP, KURS & FARGEANALYSE

dag- makeup

Våre favoritt makeup serier er Sothys, Anastasia, Zanzuel og Bekk. Dette er produkter som brukes av profesjonelle makeup artister, hud og frisørsalonger, -og ikke minst makeup artist skoler. Vi har selv utviklet makeup serien Zanzuel og Bekk i samarbeide med store anerkjente laboratorier i Italia. Produktene er spesielt fine og bruke for oss som bor i et skandinavisk klima. Endringer i temperaturer fra varm til kald gjør at mange av oss blir tørre eller sensible i huden. Vi har derfor tilsatt mye fukt og vitaminer i produktene, for å gi dem ekstra pleiende egenskaper.
Makeup er et stort og spennende felt som vi på Klinikk Nova elsker. Skal du ut på noe spesielt etter en ansikts behandling, så legger vi gjerne en lett dag makeup etter hudpleie behandlingen. Bare husk å gi beskjed når du bestiller time, slik at vi setter av litt ekstra tid. En dag makeup skal være delikat og litt dus i fargene. Vi bruker lette kvalitets produkter, og selvfølgelig er all makeup som brukes allergi testet.

kvelds- makeup

Skal du på fest, -i selskap, -bryllup, -eller en annen stor anledning, så legger vi gjerne make up’en for deg. Unn deg selv den luksus det er å bli sminket av en profesjonell makeupartist. du vil garantert se stor forskjell! en aftenmakeup skal tilpasses lyset den skal fungere i, og selvsagt antrekket du skal ha akkurat den kvelden. Makeup lagt av en makeup artist vil ha en mye lengre holdbarhet, og holde seg fin til kvelden er over. En aften makeup kan være mer vågal og sterk i både farger og uttrykk. Det er antrekk, anledning, og din personlighet som avgjør hvordan vi legger makeup’en.

red carpet

Red Carpet/rød løper makeup kan sammenlignes med en skikkelig «Galla» makeup. Da slår vi oss virkelig løs med «shading»/skyggelegging, glans og glitter, og ikke minst løs vipper. Når vi legger en red carpet makeup, så tar vi høyde for at makeup’en kan bli fotografert. Vi tenker derfor også litt foto makeup når vi legger denne type sminke. Shading teknikker blir fantastisk flott på bilder, så derfor vil dette være et viktig element i denne type makeup.

nova finish

Se mer tips og veiledning på vår egen Nova Finish youtube kanal. Her legger vi ut fortløpende filmer.
Nova Finish | Øye Makeup Nova Finish | Halloween makeup

kurs & fargeanalyse

Fargeanalyse tar ca 2 timer. Målet med fargeanalyse er å finne de fargene som kler deg aller best. Vi ønsker at fargene skal få deg til å stråle! Metoden vi bruker er at vi arbeider med stoffer i mange forskjellige farger og undertoner opp mot ditt ansikt. Dette for å finne de perfekte fargenyansene til akkurat deg. Vi fokuserer først og fremst på å finne ut om du har en gul eller blå undertone i hud, hår, og øyenfarge.

Etter en fargeanalyse vil du mye lettere kunne shoppe både klær og makeup som passer sammen, og ikke minst som matcher deg som person. Det er ikke bare hud hår og øyenfarge som er avgjørende når det kommer til hvilke farger som er mest kledelige. Personlighet og stil er også elementer som spiller inn.

Tilbakemeldingen fra kunder som har tatt fargeanalyse, er at de sparer både tid og penger når det kommer til innkjøp av klær og makeup. Man opplever også verdien av å kunne bygge opp en stor garderobe av relativt få plagg! Plutselig matcher alt man har, og man kan mikse og trikse med plaggene, slik at garderoben ser mye større ut enn den egentlig er. Det samme gjelder for makeup. 

l konklusjonen er enkelt sagt at fargeanalysen skal lære deg å velge de fargene som kler deg best, og som får deg til å stråle. Farger kan faktisk brukes veldig bevist, og kan spille en stor rolle i et første møte med mennesker. I viktige situasjoner som for eksempel et jobb intervju, så vil et godt førsteinntrykk kunne være en god start for en positiv opplevelse av deg som person.
Share by: