MICROBLADING & TATOVERING

MICROBLADING & TATOVERING

microblading

Microblading er en teknikk for å ”tatoverer” inn hårstrå i brynene. I stedet for å bruke en pen som verktøy, brukes en type ”skalpell” som gir syltynne hårstrå. Metoden gir et naturlig resultat. Kom gjerne til konsultasjon, så ser vi hvilken metode som passer best for dine bryn.

tatovering

Tatovering av bryn med hårstrå-teknikk er vår spesialitet
en unik, naturlig og avansert tatoveringsmetode som vi på nova er spesialister på. Passer perfekt for deg som sliter med lite hårvekst, eller som ønsker mer markerte og holdbare bryn. Vi tilpasser form og farge på brynene, slik at de matcher din type og personlighet.
NB! Hudtyper spiller inn med hensyn til resultat og holdbarhet på tatoveringen. En fet hudtype holder ikke så godt på fargen som en tørr hudtype. en grov ” røykehud” , -alopecia, eller andre hudsykdommer, kan komplisere hårstråpåtegningen. Kom gjerne innom for en konsultasjon, dersom du har spørsmål vedrørende tatovering av bryn.

eyeliner

Med tatovert eyeliner føler deg aldri blass!
Har du lyse eller lite vipper? Effekten av eyeliner gjør at vippene ser mer fyldig ut. vi tatoverer en naturlig tynn linje, som fremhever øynene og gir ansiktet mer kontur. Etter første tatovering er det vanlig at man kommer tilbake for 2 stk refill. dette for at fargen skal sette seg. refill gjøres med 4-6 ukers mellomrom.
NB! All makeup tatovering krever jevnlig vedlikehold, for at farge og kontur ikke skal blekne. For de fleste vil det være optimalt å refille 1 gang pr. år. Etter tatovering skal man unngå sol og svette de første 10 dagene.
Share by: