HUDPLEIE FOR MENN

HUDPLEIE FOR MENN

SE VÅRE
BEHANDLINGER:


Vi har spesialisert oss på Lycon voksteknikk som er en helt unik voksmetode også for menn.

environ

ENVIRONer en innovativ og prisbelønt a-vitaminbasert hudpleieserie som har tatt verden med storm. Serien er utviklet av hudlege dr. des fernandes som har forsket på a-vitaminets betydning for en sunn og frisk hud.
Serien baserer seg på syrebehandlinger i klinikk i kombinasjon med hjemmeprodukter med bl. a høye nok doser av a-vitamin til at huden kan dra nytte av det. serien gir fantastiske resultater, spesielt på akne, store porer, tørr og sliten hud, linjer og rynker. environ gir på sikt en friskere, glødende og sterkere hud i balanse.

green peel

Green Peel® tarvare på huden uten bruk av kniv, injeksjoner eller kjemiske stoffer. Green Peel® er kåret til nummer en i verden på naturlig hudfornyelse. en medisinsk peeling på ren plantebasis, uten kjemiske ingredienser. Den optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst, og er en behandling med synlige resultater på minimum av tid. Passer for de aller fleste hudtyper.

hudhelse

Flere og flere kommer regelmessig til hudpleiebehandling for å rense problemhud, opprettholde spenst og forebygge for tidlig aldring av huden. Novas dyktige hudterapeuter skreddersyr hudpleieprogram tilpasset din hudtype. Alt fra raske minibehandlinger til mer omfattende” problemløsere”. Velkommen til konsultasjon!

sothys

Sothys Paris er med sine 20.000 salonger og spa i 120 land, et av verdens aller største merker innen profesjonell hudpleie. Sothys sitt fokus på sanselighet og velvære tar de unikt pleiende behandlingene opp på et trestjerners gourmetnivå.
Share by: