VIPPEEXTENSION & VIPPELØFT

vippeextension

Vippe extension gir fyldige, lange og flotte vipper
Høres det fristende ut? Du er så å si ferdig sminket når du våkner om morgenen. Tette, flotte vipper gjør at du ser fresh og opplagt ut. Et supert alternativ for deg som skal på ferie, i selskap, eller være ekstra fin til en spesiell anledning. Selve behandlingen tar ca 2 timer. Vippe extension, eller selve løsvippen, blir sirlig lagt på – en og en, slik at resultatet skal bli flott og holdbart. De påsatte vippene vil vokse ut sammen med dine egne vipper, for til slutt å falle av. Man anbefaler derfor å refille vippe extension ca hver 3. – 4. uke. Vippene kommer i flere ulike størrelser og kvaliteter, og vi velger selvsagt det som passer best for deg.

egne vipper

Blir dine egne vipper ødelagt av vippe extensions?
Nei, hvis man ikke plukker av vippene selv, så skal ikke dine egne vipper ta skade. Naturlige øyenvipper fornyes mellom hver 45 og 90 dag. Da faller de gamle vippene av, og erstattes med nye. Vippene blir produsert i hårsekken som ligger i huden ved våtkanten på øyet. Vippe extension skal festes ca 1-2 mm fra huden. Dette fordi at huden ikke skal bli berørt, og at hårsekken ikke skal skades. Så en dyktig vippetekniker legger vippene slik at dine egne vipper ikke tar skade. Men, se listen under hva som kan skade vippene;

hva kan skade

HVA SOM KAN SKADE VIPPENE;
1. Plukking på vippene

2. Maskara på vippe extension

3. Altfor lange vipper. Fra 13mm og oppover

4. For tykke vipper. Fra 0,25 mm og oppover

5. Oljebaserte produkter

6. Ikke gni i øyne

7. Vannfast eyeliner som legger seg i vippene kan skade og klumpe seg

NB! Ikke unngå å vaske øynene. Huden skiller ut fett og døde hudceller, som må vaskes bort. Hvis du ikke gjør det så kan du få såre og irriterte øyne. Det kan også skje at extension sklir på dine naturlige vipper, slik at vippene blir altfor lange, og til slutt knekker. Bruk bare produkter som er tilpasset øyne med vippe extension.

vippeextension refill

Det er viktig at du følger opp med refill ca hver 4 uke. Da vil din vippe stylist fjerne vipper som er har fått stor «ettervekst», erstatte vipper der de er falt av, og se etter om vippene er sammenklistret.

vårt råd

VÅRT RÅD TIL DEG;

• Vask øynene

• Bruk vannbasert makeup

• Unngå alle oljebaserte produkter

• Børst gjennom vippene forsiktig

• Gå til etterbehandling

• Ikke plukk på vippene

• Skal vippene fjernes må dette gjøres hos vippetekniker

vippeløft

En behandling som gjør at vippene fremheves og ser lengre ut. Er du blant dem som må bruke vippetang for å få en liten bøy på vippene, så er dette den perfekte behandlingen. Vippeløft gir et vakkert åpent blikk.
Share by: