NEGLEPLEIE

NEGLEPLEIE

SE VÅRE
BEHANDLINGER:

negler

Negler er håndens blikkfang
Delikate hender og negler kommer ikke av seg selv. En profesjonell manikyr, shellac, eller akrylnegler gir et lekkert resultat. Negler og hender har lett for å bli forsømt i den daglige pleie. Unngå tørr hud og sprukne neglebånd ved å innføre gode pleierutiner.

manikyr & shellac

Manikyr & Shellac som varer 3-4 uker
Vi utfører manikyr som inkluderer stell av neglebånd, filing, og generelt neglestell. Dette forbereder neglen til lakkering. Vi bruker shellac som er vår favoritt lakk, fordi den har 2-4 ukers varighet. Lakken gjør neglen sterkere, og har en utrolig flott blank overflate. Varighet på lakken avhenger selvfølgelig av hvordan du bruker hendene/neglene. Velg mellom mange flotte farger, eller fransk manikyr. På Nova jobber vi med det anerkjente merket som heter CND. Dette er den originale shellacen som er en revolusjonerende blanding av gelè og lakk. Lakken legges som vanlig lakk, men herdes under UV lys, og krever derfor ikke vanlig tørketid. Det er ikke vanskelig å fjerne lakken, bare du har de riktige produktene. Dette kan vi gjøre for deg, eller du kan gjøre det selv hjemme.

akryl/ gelè

Våre negledesignere anbefaler deg den beste løsningen for dine negler. Akryl er et litt hardere materiale, og passer fint som negleforlengelse for neglebitere. Gelè føles litt mer mykt og naturlig. 
Share by: