MEDISINSK

MEDISINSK, BOTOX & FILLER

medisinsk

Botox & filler & sklerosering & redensity. Medisinsk hudpleie som botox, fillere og redensity ”fuktbehandling” er blitt vanlige behandlinger som mange etterspør. Vår dyktige og erfarne kosmetiske sykepleier gir deg en vurdering og informerer hvordan behandlingen utføres, og hvilken forventning du kan ha resultatmessig.
velkommen til konsultasjon!

redensity

Redensity er en mirakelkur for huden som gir synlige og raske resultat!
Vi anbefaler varmt behandlingen  som er en fantastisk fukt og spenst behandling, som garantert gir resultat. Kundene er så fornøyde at vi kaller behandlingen en ”facelift light”

botox & filler

Teosyal Redensity – ”facelift light”
Er huden din fuktfattig, gusten eller ser den sliten ut?  Glem kirurgi og prøv den nye ”redensity” behandlingen som utføres av kosmetisk sykepleier Cathrine Borgen Schøtt. Dette er en helt ny behandling. designet for å gjenvinne hudens glød og spenst. En mellom ting mellom tradisjonelle fillere og mesoterapi. Hensikten er å revitalisere hudens volum, fuktighet og farge.
Med flere småstikk vil huden få tilbake sin vitalitet. redensity 1 inneholder aminosyrer, mineraler, vitamin og hyaluronsyre- det siste gir huden skikkelig fuktighet. For optimalt resultat anbefales 3 behandlinger med 3 ukers intervall. men selv en behandling gir synlige resultat. Huden får fuktighet, foryngelse, og restaurering. en perfekt behandling og kombinere med sothys eller Green Peel hudpleie behandlinger.
Share by: