VIPPER & BRYN

VIPPER & BRYN

SE VÅRE
BEHANDLINGER:


Nova signatur behandling.

brynstyling

Brynstyling – form & farge bryn en Nova signatur behandling.

Brynstyling skal du overlate til ekspertene, og de beste finner du på Nova klinikkene. Dyktige brynstylister kan gjøre små underbverk med brynene dine. Om det er form & farge, tatovering eller microblading, så er du i de beste hender hos våre bryn stylister.

farging øyevipper

Farging av øyenvippene er spesielt viktig hvis du har lyse vipper. Da er det nemlig vanskelig å få maskara til å dekke helt inn mot vipperoten. Ønsker du flotte vipper som ser tettere ut, så er permanentfarging av vippene helt supert. Fargen sitter på fra 4- 6 uker. Resultat og varighet varierer noe etter hvordan dine egne vipper er. Korte, lange, tykke, eller tynne. permanentfarge av vipper og bryn er perfekt om sommeren, eller på sydenferier. Da ønsker de fleste å unngå for mye sminke, samtidig som at man gjerne vil se velstelt ut.

bryn forming

Brynsforming er en kunst i seg selv, og vi anbefaler alle å gå til en spesialist for å få stylet brynene skikkelig og profesjonelt. Hos oss på Klinikk Nova er vi langt over gjennomsnittet opptatt av, og interessert i bryn. Vi setter derfor alltid av ekstra god tid til stell og styling av bryn. Vi bruker både voks og pinsetten når vi former brynet ditt. Fargen blander vi spesielt for deg, slik at du får den perfekte nyansen. Vi anbefaler at du styler og steller brynene dine regelmessig. en gang pr. måned vil være ideelt.
Share by: